Média

Távozott Pálmai L. Ákos, a Tények Extra főszerkesztője

Csütörtökön távozott Pálmai L. Ákos, a Tények Extra főszerkesztője, megkeresésünkre azt mondta, a hír igaz, elmegy a TV2-től, de ez már egy korábbi döntése, csak csütörtökön délelőtt tudott személyesen is pontot tenni a végére.

Pár napja fogalmazódott meg benne, hogy távozna a csatornától, a miértekkel kapcsolatban csak annyit tett hozzá:

magánéleti okai voltak döntésének.

Azt mondja, sosem volt szokása utólag rosszat mondani bárkiről, így most sem szeretné ezt jobban feszegetni. Azt mondja, húzós időszakon van túl, ő állt fel a pozíciójából, most pedig pihenni szeretne.

A jövőjéről konkrét elképzelései vannak, viszont ezzel kapcsolatban egyelőre nem nyilatkozhat.

A médiában még jó ideig nem fognak megszabadulni tőlem.

Pálmai a TV2 előtt az Origo főszerkesztője volt, ezzel kapcsolatban annyit mondott:

az Origót jobban szerette, mint a Tényeket.

Azt mondja, az egy igazi sikertörténet volt számára, előtte pedig már dolgozott a TV2-nél, ahol szerinte nem sok minden változott mostanra.

Információink szerint nem a szerdai, illuminátusokkal, Merkellel és Mayjel foglalkozó anyag miatt távozott ugyan, de azt a Tények Extra szerkesztőségében is úgy látták, nem volt a legjobb az anyag időzítése. Úgy tudjuk, többen nem kedvelték Pálmait mostani munkahelyén és azt fontolgatták, hogy vagy ők mennek, vagy a főszerkesztő távozzon. Igaz, olyannal is beszéltünk a csatornától, aki azt mondta, többen követhetik Pálmait.

Az Origo korábbi főszerkesztője június elején érkezett Andy Vajna tévéjéhez. Akkor került a hírportálhoz, amikor leváltották Sáling Gergő főszerkesztőt, a feltételezések szerint politikai nyomásra. Ismerői azt mondják róla, hogy jóban van Kökény-Szalai Vivien hírigazgatóval.

A csatorna hivatalosan azt mondta a 24.hu-nak a főszerkesztő távozásáról, hogy

a próbaidejét töltő Pálmai L. Ákostól a mai nappal megvált a TV2.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik